Terug naar overzicht

Tuinverlichting zonder zorgen

Techmar is de 12-Volt buitenverlichting specialist van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2002, dit zorgt voor heel wat ervaring in de buitenverlichtingsbranche. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in 12-Volt buitenverlichting wat resulteert in hoogwaardige producten, elk passend voor hun eigen markt.

Tuinverlichting zonder zorgen

Lightpro

Het merk Lightpro is speciaal ontwikkeld voor de professional. Binnen het Lightpro assortiment vind je wandlampen, staande lampen, spots, uplights en decklights allemaal werkend op 12 Volt. Dat het gehele systeem op 12 Volt werkt, brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • 12 Volt is laagspanning, dit houdt in dat alle onderdelen van het systeem veilig zijn voor mens en dier.
  • De kabels en hoofdkabels van de lampen hoeven geen halve meter worden ingegraven. Dit zorgt ervoor dat niet de hele tuin overhoop gehaald moet worden en de aanleg ook kan gebeuren als de tuin al helemaal af is. Daarnaast kan je eenvoudig een lamp toevoegen of verplaatsen.

Hoe werkt het?

Het Lightpro-systeem is ontworpen voor een snelle en eenvoudige aansluiting. Bij de aanschaf van een lamp zit alles wat je nodig hebt aan schroeven, grondstekers en connectoren om de lamp aan te sluiten. Lightpro heeft unieke connectoren ontworpen waarmee iedereen eenvoudig kabels, lampen en transformatoren met elkaar verbindt. De F-connector heeft zelfs al een award gewonnen!

Ontdek het aanbod van Lightpro

Lightpro staat bekend om haar innovaties. Een jaar geleden brachten zij als een van de eerste lichtaanbieders dimbare buitenverlichting op 12 Volt op de markt. Dit jaar zijn de eerst stappen van een smartsysteem gepresenteerd. Het smartsysteem is zo eenvoudig als het Lightpro-systeem zelf. Voeg de Lightpro NXT Switch toe aan een nieuw of bestaand Lightpro-systeem, download de app en jij kunt je buitenverlichting besturen met je telefoon. Maak zones in je tuin en sla je favoriete scènes op. Deze scènes kun je vervolgens koppelen aan zoveel timers als je wilt.

Ontdek alvast een deel van onze Lightpro-producten onderaan dit artikel. Wil je alle producten van Lightpro zien? Bekijk ze hier!

Heb je een vraag? Bel ons!