Klantenservice

Heb je nog vragen of vind je niet direct wat je zoekt? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We hebben ondertussen al  meer dan 20 jaar een passie voor tuinmaterialen en deze kennis willen we graag met jou delen. Stuur ons een bericht of kom eens een kijkje nemen in ons toonpark. We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het juiste materiaal.

Verzenden

We proberen leveringen steeds per regio te groeperen, daarom is het moeilijk om de dag van de levering te kiezen. Als er om een specifieke reden geen andere optie is dan een bepaalde datum, laat het ons dan zeker weten. Indien mogelijk, kunnen we hier onze planning naar aanpassen.

Het juiste tijdstip van de levering is moeilijk te bepalen, hiervoor zijn we afhankelijk van externe factoren zoals het verkeer en het weer. Indien het voor jou beter uit komt dat we leveren in de voor- of namiddag, laat het ons dan zeker weten zodat we onze planning hiernaar kunnen aanpassen.

Bij het plaatsen van jouw bestelling, krijg je meteen een geschatte levertermijn. Vervolgens wordt jouw bestelling verwerkt en wordt de levering ingepland (we proberen onze leveringen steeds per regio of provincie te groeperen). Van zodra de levering is ingepland, wordt je op de hoogte gebracht via mail. 

 

Van zodra alle materialen binnen zijn, wordt de levering ingepland. In dit geval zal je dus te maken hebben met een langere levertermijn. Mochten er toch producten of materialen zijn die vroeger geleverd moeten worden, laat het ons dan zeker weten. We proberen dan 2 leveringen te voorzien.

Nee. Onze chauffeurs hebben voldoende ervaring om jouw bestelling te leveren op een goede plaats. Laat het ons zeker weten indien de materialen op een specifieke plaats moeten worden geleverd. We trachten hier steeds rekening mee te houden. 

Van zodra de bestelling bij ons binnen is, proberen we deze zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Indien je jouw bestelling over een kortere periode wil ontvangen, kan je deze steeds bij ons of bij de fabrikant komen afhalen. 

Dit kunnen we jammer genoeg niet doen. Elke bestelling wordt bekeken als een aparte levering.

Wij leveren in heel België & Nederland. Indien jouw bestelling in een ander land geleverd moet worden, gelieve dan contact met ons op te nemen. 

We proberen materialen die niet bestand zijn tegen vocht of regen steeds af te dekken met plastiek. Deze beschermt de materialen echter maar voor korte duur. Bepaalde producten die in dozen verpakt zijn, kunnen al snel aan materialen blijven plakken als ze doornat zijn. Zakgoed zoals onkruidwerend voegzand of lijmen in een papieren verpakking kan je best zo snel mogelijk droog wegleggen.

Dit is afhankelijk van de provincie of het land waar we moeten leveren.

België:

  • Antwerpen € 86,78
  • Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- & West-Vlaanderen: € 107,44
  • Brussel, Waals-Brabant, Luik, Luxemburg, Henegouwen & Namen: € 165,29

Nederland:

  • Noord-Brabant, Limburg & Zeeland: € 115,70
  • Zuid-Holland, Gelderland & Utrecht: € 165,29
  • Noord-Holland, Flevoland & Overijssel: € 223,14
  • Friesland, Drenthe & Groningen: € 280,99

Bestellingen met een nettobedrag boven de € 2000 worden gratis thuis geleverd.

In principe worden alle materialen met een grote vrachtwagen of combinatie trekker-oplegger op de werf geleverd. Als het niet mogelijk is om met een grote vrachtwagen de werf te bereiken, laat het ons zeker weten. In dat geval kunnen we ervoor zorgen dat de bestelling met een kleine vrachtwagen wordt geleverd. Gelieve wel rekening te houden met een extra leverkost indien we meerdere keren moeten rijden. 

Heb je een vraag? Bel ons!