Klantenservice

Heb je nog vragen of vind je niet direct wat je zoekt? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We hebben ondertussen al  meer dan 20 jaar een passie voor tuinmaterialen en deze kennis willen we graag met jou delen. Stuur ons een bericht of kom eens een kijkje nemen in ons toonpark. We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het juiste materiaal.

Bestellen

Van zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, gaan we hier onmiddellijk mee aan de slag. Eventuele materialen die we niet op voorraad hebben, worden meteen bij de leverancier besteld zodat deze zo snel mogelijk bij ons geleverd worden. 

Indien producten uit jouw bestelling niet voorradig zijn of er is een langere wachttijd dan voorzien, nemen we contact op. Vervolgens heb je de optie om te wachten tot het product terug beschikbaar is, kies je voor een alternatief product of kan je een terugbetaling krijgen.

Maatwerkproducten zoals bijvoorbeeld keramische zwembadboorden, blokhutten of tuinhuizen worden gemaakt op bestelling en kunnen daarom een langere wachttijd hebben. Producten met een kortere levertermijn worden geleverd van zodra deze producten beschikbaar zijn.

De producten die we op onze webshop en in onze winkel aanbieden zijn allemaal van eerste kwaliteit, tenzij anders aangegeven.

Dit is verschillend bij elk project. Indien het te bestraten oppervlak recht op recht is, zal er veel minder snijverlies zijn dan bij schuine kanten. Toch adviseren we om steeds een kleine hoeveelheid - 5 à 10% - extra te bestellen om mogelijk snijverlies op te vangen. 

Dit is verschillend bij elk project. Bij tegels adviseren we om zoveel mogelijk met volledige tegels te werken. Indien het oppervlak recht op recht is, zal er veel minder snijverlies zijn dan bij schuine kanten. Toch adviseren we om steeds een kleine hoeveelheid - 5 à 10% - extra te bestellen om mogelijk snijverlies op te vangen. Je kan beter enkele tegels op overschot hebben dan dat je er tekort hebt. Overschot tegels kan je steeds opzij leggen voor het geval er een ongelukje gebeurt. 

Het kan zeker geen kwaad om extra hout te bestellen bij het maken van een constructie. De kans bestaat altijd dat je hier of daar een foutje maakt bij het zagen of dat de planken/balken niet helemaal aan jouw eisen voldoen. Daarnaast kunnen houten planken of balken risico lopen op kromtrekken. 

Je kan er best voor zorgen dat je voldoende bestelt. Als je achteraf nog wil bijbestellen, bestaat het risico dat de materialen niet meer van dezelfde productie zijn waardoor er formaat- of kleurverschillen kunnen optreden. 

Indien je toch te kort komt, geef dan bij de bestelling de juiste details van de producten door. Deze staan op de verpakkingen vermeld.

Van zodra de bestelling bij ons binnen is, proberen we deze zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Indien je jouw bestelling over een kortere periode wil ontvangen, kan je deze steeds bij ons of bij de fabrikant komen afhalen. 

Dit is zeker mogelijk, bestellingen worden pas gegroepeerd op het moment van levering. Laat het ons zeker weten indien dit gewenst is. Gelieve wel rekening te houden met eventuele prijsstijgingen. 

In ons toonpark ben je steeds welkom om materialen of producten vooraf te komen bezichtigen. Daarnaast kunnen onze medewerkers jou bijstaan met onze ervaring en gepast advies. 

Extra servicekosten worden aangerekend voor het afstapelen van paletten door de fabrikant en zal doorgerekend worden bij het afhandelen van jouw bestelling.

Heb je een vraag? Bel ons!