Professioneel bestellen

Hilfra is ondertussen al 25 jaar een gekende handelaar in bouw- en tuinmaterialen voor verkoop aan zowel particulieren als aannemers in België & Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf dat zich doorheen de jaren meer is gaan specialiseren in onze passie, tuinmaterialen. 

Zoals hierboven reeds vermeld, richten wij ons als tuin-& bouwgroothandel niet enkel op particulieren maar ook op professionelen. Ben je dus een tuinaannemer, -architect, bouwbedrijf, bestratingsbedrijf of ander bedrijf? We verwelkomen je graag. Wij hebben een assortiment van meer dan 20.000 artikelen die je ofwel eenvoudig online in onze webshop ofwel in onze winkel kan bestellen.

Grote voorraad
Grote voorraad
Ruim aanbod
Ruim aanbod
Professioneel advies
Professioneel advies

Levering & service

Van zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, gaan we hier onmiddellijk mee aan de slag. Eventuele materialen die we niet op voorraad hebben, worden meteen bij de leverancier besteld zodat deze zo snel mogelijk bij ons geleverd worden. Indien producten uit jouw bestelling niet voorradig zijn of er is een langere wachttijd dan voorzien, nemen we contact op. Vervolgens heb je de optie om te wachten tot het product terug beschikbaar is, kies je voor een alternatief product of kan je een terugbetaling krijgen. 

Bij het plaatsen van jouw bestelling, krijg je meteen een geschatte levertermijn. Vervolgens wordt jouw bestelling verwerkt en wordt de levering ingepland (we proberen onze leveringen steeds per regio of provincie te groeperen). Van zodra de levering is ingepland, wordt je op de hoogte gebracht via mail. 

Showtuin
Showtuin
Webshop
Webshop
Eigen vervoer
Eigen vervoer

Webshop & showtuin

Hilfra is veel meer dan een online webshop. Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en prachtig aangelegde showtuin kunnen wij klanten zeer goed bijstaan. Via de webshop kunnen klanten zich alvast laten inspireren, nadien kunnen ze - met behulp van onze kennis en ervaring - in de showtuin de juiste keuzes maken voor hun project. Wij begeleiden jouw klanten graag, zodat jij je voornamelijk kan focussen op opmeting, plaatsing en afwerking van projecten. Als de klant zijn keuze qua producten heeft gemaakt, kan jij vervolgens gemakkelijk online een offerte opstellen en doorsturen. 

Via de webshop is het mogelijk om 24/7 het volledige assortiment en ook de actuele prijzen te bekijken. Met een account zijn jouw persoonlijke prijzen (na contact) zichtbaar en kan je verschillende offertes samenstellen en opslaan. Bij bevestiging van een project, kan je de betreffende offerte zelf online bestellen. Zijn er producten die je niet direct terugvindt op de webshop, via de prijsaanvraag kan je snel en makkelijk een aanvraag sturen.

Heb je interesse in een krachtige samenwerking waarbij we samen sterker worden? Neem dan zeker contact met ons op.

Bezoek onze showtuin

Wil je je klanten laten kennismaken met onze producten? Of willen ze graag inspiratie opdoen? Dan verwelkomen we ze graag in onze showtuin. Hier vind je alle kwaliteitsproducten voor tuin, park, plein en openbare ruimten.

Showtuin OP AFSPRAAK

Bekijk ons assortiment

Op zoek naar terrastegels, klinkers, afsluitingen, grind & split, randen & boorden, waterafvoer, tuinhout, terrasplanken, etc. Bekijk ons assortiment via de webshop.

Ook bestellingen of producties op maat kunnen wij voorzien. Neem contact op met onze medewerkers voor de mogelijkheden. 

Heb je een vraag? Bel ons!