Klantenservice

Heb je nog vragen of vind je niet direct wat je zoekt? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We hebben ondertussen al  meer dan 20 jaar een passie voor tuinmaterialen en deze kennis willen we graag met jou delen. Stuur ons een bericht of kom eens een kijkje nemen in ons toonpark. We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het juiste materiaal.

Garantie

Het is altijd mogelijk dat er door laden/lossen of transport tegels of afboording beschadigd geraken. We proberen dit natuurlijk zo veel mogelijk te vermijden door alles goed te verpakken. Een klacht over gebroken tegels wordt in principe niet aanvaard, indien dit over minder dan 10% van de totale bestelde hoeveelheid is.

Waarschijnlijk heb je dan te maken met kalkuitbloeiing, een natuurlijk fenomeen dat niet vermeden kan worden. Met de kwaliteit van de klinkers is echter niets mis. De kalkuitbloeiing zal automatisch verbleken en na verloop van tijd helemaal verdwijnen.

Er worden altijd producten of materialen van eerste kwaliteit geleverd. Het kan natuurlijk steeds voorkomen dat er een foutje in de productie is geslopen. Controleer daarom steeds de materialen nadat deze geleverd zijn. Neem bij de minste twijfel steeds contact met ons op en stuur eventueel foto's door. 

Dit is natuurlijk altijd mogelijk. Neem onmiddellijk met ons contact op zodat we dit kunnen nakijken en de foute levering zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Indien er problemen zijn met de kwaliteit van onze producten, is de fabrikant hiervoor verantwoordelijk. Uiteraard zullen we jou bijstaan om samen met de fabrikant naar een oplossing te zoeken. 

Gelieve onmiddellijk contact met ons op te nemen. Ondanks dat we er steeds voor proberen zorgen dat leveringen van dezelfde productie geleverd worden, kunnen er altijd kleine kleur- of formaatverschillen optreden. 

Helaas kunnen we hier geen garantie op bieden. Bekijk zeker ons retourbeleid. 

Er zijn enkele voorwaarden om van de fabrieksgarantie te kunnen genieten, zo moeten de materialen bijvoorbeeld steeds geplaatst worden volgens de regels van de kunst. Voor meer informatie, kan je terecht op de website van het WTCB (Het Wetenschappelijk & Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Als je tijdens het plaatsen opmerkt dat er problemen zijn met bepaalde producten, gelieve dan onmiddellijk contact met ons op te nemen. 

Heb je een vraag? Bel ons!