Reviews

Dirk Vackier

Zijn van Bornem helemaal naar het verre Vlimmeren gegaan wegens het zeer diverse aanbod welke volledig voorzien is van een zeer gebruiksvriendelijk digitaal platform. Echter de klantgerichte persoonlijke aanpak van CHRIS, EVE en de 2 JANNEN maakt de klantenbeleving compleet. Een adres om permanent op te slaan in je collectief geheugen.


Bruno Verschueren

Jack ga mee terras aanleggen 💪🍻🍻


Kenny B

Veel uitleg gekregen, veel keuze, helpen meedenken.


Dieter Balcaen

Heel tevreden van de online bestelling by Hilfra, online informatie klopt met wat je krijgt! Wij hebben OUD BRABANT, Ravenstein van het huismerk besteld. Prima product dat bewijst dat een huismerk zeker niet moet onderdoen voor de grote merken. Prima service en levering. Heel vlotte communicatie en steeds klaar met advies en een oplossing.


Nils Kern

Wij hebben alles voor onze nieuwe terras bij hun besteld. Ging super vlot en gemakkelijk. De levering was op tijd, de chauffeur was super vriendelijk en behulpzaam. Is een echte aanrader.


Wim Gijsels

Snelle en goede service vriendelijk Veel gevraagde producten in stock Een aanrader


Eco Solar

Zeer tevreden van de dienstverlening ... Correct en snel geleverd .


Marc Mijlemans

Heel goed en vlug geholpen.


Sven Janssen

Goede service en vriendelijk, snel geholpen en goede materiaalen


Lode Haest

Klantvriendelijk. Sterk aanbod. Snelle levering. Echt een warm familiebedrijf.


Peter Steemans

Zeer toegankelijke en overzichtelijke webshop. Duidelijke prijzen door de beschikking van een prijsconverter. Vlotte en snelle service bij het ophalen van mijn bestelling.


Wouter B

Tijdens de coronacrisis op zoek naar wit zand om de klinkers in te keren. Hilfra gevonden via Google; bleek vlak bij huis. Vlotte bestelling en betaling via de website van Hilfra, een kleine borg betaald voor de pallet. Dag later telefoon dat de bestelling klaarstaat. Even telefoneren aan de poort en vriendelijke werknemer die mijn bestelling aanwijst. Borg pallet vlot teruggestort op rekening. Aanrader!


Jan Smeyers

Deze mensen hebben een super handige webapp voor bestellingen. Vriendelijke en behulpzame service op de ouderwetse manier samen met een eigentijdse bedrijfsvoering. Ideaal.


Henny S.

Helemaal in orde! Vlotte online bestelling, vlotte levering, correcte administratieve afhandeling. Bedankt!


Anita De Prins

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Optimale service!


Franck Versavel

Zeer correct geholpen van op afstand in deze moeilijke lockdown tijden. Online voorraad klopt, werd telefonisch bevestigd en enkele dagen later geleverd. Een aanrader!


Tom Lemahieu

In alle openheid: voor wij Hilfra contacteerden, hadden we eerst contact met andere leveranciers dichter in de buurt. Het merendeel reageerde niet (was onze bestelling niet groot genoeg?). Geen enkele was zo helder, zo duidelijk en zo stipt als Hilfra. Uiteindelijk kwam ik bij Hilfra terecht: wat een verademing! Heldere en snelle communicatie, duidelijke afspraken die perfect nageleefd worden, een stiptheid waar menig trein een puntje aan kan zuigen. En daanbovenop een scherpe prijs. Wij waren niet aanwezig toen de levering gebeurde, maar ontvingen een bericht + foto. Service met hoofdletter! Niets dan lof!


Pieter Wytinck

zeer snel geleverd ,zeer vriendelijke mensen


Jelle Jochems

Zeer vriendelijke en professionele uitleg. In mijn geval over oprit en terras in klinkers plus het onderhoud daarvan.


Tim Aertsen

Top materiaal & goede hulp!


Davy Hofkens

Topleverancier


Werner Verschooren


Rob Van Looy


Nicky Knaepkens


Patrik Quirynen


wiljajo


Renaat Peeters


Gerd Geens


Kevin De laet


evi Van uffelen


Rik Govaerts


van eysendeyk steven


Robin Hufton


Said bou


johan weerts


Jeroen Brabants


Veerle Devriendt


Hillen Emsens


Willy De Vos


birthe Lambrechts


Geroba BVBA

Professioneel advies en vriendelijke service! Aanrader voor bouwmaterialen


Dylan Klaassen


Dieter Poels


Geert Verberne

Ik ben erg tevreden over de website, het assortiment en de levering. Helemaal niets op aan te merken. Ik kan iedereen Hilfra aanraden.


Filip Premereur

Zeer te vreden van jullie diensten


Ruud Waterval

Prima service. Bijna nergens meer deze tegels op hele korte termijn te verkrijgen. Middels 2 telefoontjes goed kunnen regelen. Vervolgens direct hierna een prima levering, waarbij de chauffeur ook heel vriendelijk was om de tegels over een muur te plaatsen. Zeer zeker een aanrader.


Mattijs Cauwenberghs


Stephanie Moeskops

Bestellen hier geregeld Altijd vlotte levering en aangename communicatie!


Johan Peeters

Mooi assortiment; zeer interessante prijzen; vriendelijk onthaal; geduldige uitleg; houden zich perfect aan de afspraken; snelle levering; correcte service. Kortom een super- aanrader! Wij bestelden er onze betonklinkers en waterpasserende betonklinkers, betonnen boorden en putdeksels. Ze werden op afroep op de afgesproken datum netjes geleverd, en hoewel Hilfra meer dan 100 km van ons (aan de kust) is, waren de prijzen en de service veel beter dan een grote firma (met verschillende vestigingen) die hier 3 straten verder gelegen is...


reinhilde Michels

Mastercard Bancontact Visa Overschrijving
Heb je een vraag? Bel ons!