Terug naar overzicht

Hilfra is officiële verdeler van Supradeck

Ben je van plan om binnenkort een terras of vlonder aan te leggen? Met terrasplanken kan je een warme, natuurlijke uitstraling creëren. Tegenwoordig bestaan terrasplanken uit verschillende materialen. Naast de gebruikelijke houten terrasplanken, begint composiet nu ook aan zijn opmars. Heb je wel eens overwogen om voor kunststof te kiezen? Supradeck levert hoogwaardige kwaliteit terrasplanken. Meer weten? We sommen alvast graag de voordelen op voor jou.

Hilfra is officiële verdeler van Supradeck

Wat is Supradeck?

Supradeck is een synthetische vloer die gemaakt wordt van geselecteerd gerecycleerd hout en plastic afval. Hierdoor wordt boskapping vermeden alsook plastic en hout – dat normaal in een afvalberg zou belanden – wordt hergebruikt. Polymeer is daarnaast de belangrijkste grondstof die wordt gebruikt.

Supradeck logo

Voordelen van Supdradeck

Supradeck wordt voornamelijk gebruikt als alternatief voor houten terrasvloeren en is 100% recyclebaar. Bovendien beschikken de synthetische planken over tal van andere voordelen:

  • Antislip klasse 3: Supradeck planken zijn ontwikkeld en geproduceerd om te allen tijde te voorkomen dat ze glad worden. Integendeel, ze worden stroever als ze nat zijn waardoor je minder kans hebt om uit te schuiven.
  • 0% onderhoud: door het combineren van plastic en gerecycled hout, hoge densiteit polyethyleen (HDPE) en het bedekken met een waterdichte polymeer laag die de vloerdelen rondom afsluit, verkrijgen we een product dat gemakkelijk te reinigen is, super resistent en bijna onverwoestbaar is in de loop der jaren.

Andere voordelen van Supradeck planken zijn:

  • 65% gerecycled natuurlijk hout
  • Natuurlijke uitstraling
  • Respect voor onze planeet en bossen
  • Hoge kwaliteit
  • 100% waterbestendig
  • Kleurvastheid
  • Vlek- en krasbestendig
  • 25 (!) jaar garantie

Terrasplanken uit composiet

Supradeck werd speciaal ontwikkeld voor het creëren van terrassen en vlonders. Doordat de planken 100% recyclebaar zijn, tover je jouw project zo om in een onderhoudsvrije en milieuvriendelijke omgeving.

TIP

Het verschil tussen composieten en houten terrasplanken?

Composiet terrasplanken zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Dit omdat composiet als materiaal redelijk licht van gewicht is maar ook kleur- en krasvast is. Een ander voordeel van kunststof terrasplanken, is dat ze het uitzicht hebben van houten terrasplanken maar veel gebruiksvriendelijker zijn dan hout. Zo zijn de planken kindvriendelijk (ze hebben geen splinters en zijn minder glad) en kunnen eenvoudiger worden gemonteerd. Met behulp van clips, schroef je de planken gemakkelijk vast op de fundering.

De kwaliteit van Supradeck gaat echter nog een stap verder dan die van de gebruikelijke composiet planken. Supradeck is het resultaat van jaren van onderzoek en testen om een product te ontwikkelen met de meest natuurlijke en robuuste afwerking. Waar gewone composiet planken toch soms hun kleur durven te verliezen, heeft Supradeck prachtige uiterlijke kenmerken.

Officiële Supradeck-verdeler

Sinds kort is Hilfra officiële verdeler van Supradeck. Als dealer, zijn wij dé plek waar je terecht kan voor deze composiet terrasplanken van hoge kwaliteit.

In verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar

De planken van Supradeck zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Ben je op zoek naar planken met een breedte van 14 mm of heb je liever heel brede planken van 23 mm? Je vind beide in ons assortiment. De Supradeck vloer is beschikbaar in de volgende kleuren:

Supradeck terrasplanken kopen?

Ben je overtuigd van de producten en weet je welke hoeveelheden je nodig hebt? Dan kan je deze gemakkelijk online in onze webshop bestellen. Wil je de producten liever eerst eens zien? Kom dan gerust langs in onze showtuin. Wij helpen jou graag!

Heb je een vraag? Bel ons!