• Gratis verzending vanaf €2.000
  • Tot 30 dagen retourneren
  • Betaling op factuur
HomeBlog

Blog

21 mei 2019 - Bart Hillen
Gezocht Chauffeur CE

Hilfra is een groeiende organisatie die werkt vanuit een familiale sfeer. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het verkopen en leveren van tuinmaterialen.
Binnen Hilfra werken we met een klein maar gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Lees meer
15 januari 2019 - Bart Hillen
Plaatsing buitenterrassen in keramische tegels

Er zijn verschillende manieren waarop je een terras in keramische tegels kan plaatsen. De meest voorkomende plaatsingswijze die in België gebruikt wordt is de verlijming van tegels op een chape. Deze manier van plaatsen zal ik hier verder toelichten. Of dit de meest ideale manier van plaatsen is kan ik niet zeggen, maar in deze plaatsingswijze hebben de Belgische aannemers het meeste vertrouwen.

Lees meer
8 augustus 2018 - Bart Hillen
Waterdoorlatende bestratingen in huiselijke omgeving

De grote toename van verharde oppervlakken heeft tot gevolg dat het hemelwater niet meer op een natuurlijke wijze in de ondergrond kan dringen. Grote hoeveelheden hemelwater moeten bijgevolg via rioleringen en waterlopen worden afgevoerd. Bij overvloedige regenval kunnen deze afvoersystemen de toevloed niet meer aan. Riooloverstorten treden in werking en beken, rivieren en straten stormen over.

Hemelwater laten infiltreren via waterdoorlatende betonstraatstenen biedt een oplossing voor deze waterproblematiek.

Waterdoorlatende betonstraatstenen laten het hemelwater immers ter plaatse infiltreren. Via de fundering wordt het water gebufferd en vertraagd naar de ondergrond afgevoerd. Hierdoor worden enerzijds rioleringen ontlast. Anderzijds wordt tegelijk de steeds verder dalende grondwaterstand op peil gehouden.

Zij vormen dus een efficiënte oplossing, die bovendien tegemoetkomt aan een toenemend milieubewustzijn!

Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle laatste acties en kortingen!