Maak afspraak
 • Gratis verzending vanaf €2.000
 • Tot 30 dagen retourneren
 • Transportkosten per provincie
  • België
  • Antwerpen€ 78,51
  • Limburg€ 99,17
  • Vlaams-Brabant€ 99,17
  • Oost-Vlaanderen€ 99,17
  • Brussel€ 165,29
  • Waals-Brabant€ 165,29
  • Luik€ 165,29
  • Henegouwen€ 165,29
  • Namen€ 165,29
  • Luxemburg€ 165,29
  • West-Vlaanderen€ 99,17
  • Nederland
  • Noord-Brabant€ 107,44
  • Limburg€ 107,44
  • Zeeland€ 107,44
  • Zuid-Holland€ 165,29
  • Gelderland€ 165,29
  • Utrecht€ 165,29
  • Noord-Holland€ 223,14
  • Flevoland€ 223,14
  • Overijssel€ 223,14
  • Friesland€ 280,99
  • Drenthe€ 280,99
  • Groningen€ 280,99

42 reviews

HomeBlog

Blog

26 augustus 2021 - Bart Hillen
Waarom een betonnen afsluiting kiezen voor mijn tuinomheining?
Of je nu je tuin gebruikt om tot rust te komen of om vrienden uit te nodigen voor een actieve dag, je hebt altijd graag je privacy. Maar naast privacy moet je tuin je in de eerste plaats een aangenaam gevoel geven. Daarom moet een goede tuinafsluiting niet alleen praktisch, maar liefst ook stijlvol zijn. Als we stijlvol zeggen, denk je waarschijnlijk niet meteen aan betonplaten. Toch kan je met de mogelijkheden van vandaag ook met beton een echte oase van rust en plaats van ontmoetingen creëren. Dus overweeg je een betonnen afsluiting te zetten voor je tuin? Dan vertellen we je graag meer over hoe een betonafsluiting in elkaar zit en wat de mogelijkheden en belangrijkste voordelen zijn.
Lees meer
9 augustus 2021 - Bart Hillen
Waarom kies ik GeoCeramica voor mijn terras?
Het voorbije jaar bleven alle terrassen resoluut gesloten. Behalve sommige: onze terrassen thuis. Je hebt de afgelopen maanden dan waarschijnlijk ook meer dan ooit genoten van je eigen terras of meer dan ooit nagedacht om (eindelijk) een terras aan te leggen.Wat het geval ook is, als terrasliefhebber moet je meer weten over GeoCeramica, dé terrastegel van het moment. Dus wil je graag een terras aanleggen of kan je huidige terras wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan vertellen we je graag wat GeoCeramica is en waarom de tegel absoluut het overwegen waard is voor je terras.
Lees meer
2 juli 2021 - Bart Hillen
Waarom kies ik siergrind voor mijn oprit of parking?
Een goede oprit of parking wordt veel gebruikt. Daarom is het belangrijk om deze goed aan te leggen en ook het juiste materiaal te kiezen. Hiervoor heb je tal van opties, zoals beton, klinkers, natuurstenen tegels… maar ook siergrind. In dit blogbericht leggen we je uit wat siergrind is, welke verschillende soorten siergrind er bestaan en waarom siergrind absoluut een te overwegen optie is om je oprit of parking aan te leggen.
Lees meer
19 mei 2021 - Bart Hillen
Waarom kies ik kleiklinkers voor mijn oprit?
Ben jij van plan om binnenkort je bestaande oprit te vernieuwen of een nieuwe oprit aan te leggen? Overweeg dan om voor kleiklinkers te kiezen. Waarom? We lichten graag de voordelen, soorten & prijzen toe in ons blogbericht.
Lees meer
11 mei 2021 - Bart Hillen
Waarom kies ik draadafsluiting voor mijn tuinomheining?
Een draadafsluiting is één van de meest populaire tuinafsluitingen. Het is budgetvriendelijk , gemakkelijk te plaatsen én vergt weinig onderhoud achteraf. Door de fijne draadstructuur blijft de openheid en het licht in je tuin bovendien behouden. Wil je toch wat meer privacy creëren? Dan kan je ervoor kiezen om je draadafsluiting te laten begroeien met klimop voor een mooie groene afsluiting.
Lees meer
30 maart 2021 - Bart Hillen
Waarom kies ik keramische tegels van 3 cm dik voor mijn terras of oprit?
Keramische tegels zijn al jarenlang populair binnenshuis. Maar wist je dat je jouw terras of oprit ook kan aanleggen met keramiek tegels? Als je een onderhoudsarm terras, een luxe uitstraling en een enorme keuze aan prints wil, is dit een ideale keuze. Naast betontegels, zijn keramiek tegels trouwens de meest gekozen tegels voor tuinpaadjes en terrassen.
Lees meer
16 februari 2021 - Bart Hillen
Waarom kies ik betonklinkers voor mijn oprit?
Ben je van plan om binnenkort een nieuwe oprit aan te leggen? Of is het dringend tijd om jouw oprit te vernieuwen? Dan zijn betonklinkers ideaal om in overweging te nemen. Betonklinkers (of betonstraatstenen) zijn erg geschikt voor de aanleg van een oprit. Waarom? In de eerste plaats zijn ze in staat om een zwaar gewicht te kunnen dragen. Daarnaast zijn ze mooi vlak en kunnen ze in verschillende patronen gelegd worden.  Ben je op zoek naar een prijsvriendelijke oprit die lang meegaat? Lees snel verder!
Lees meer
11 december 2020 - Bart Hillen
Ga voor eenheid met onze terrastegels voor binnen én buiten
De nieuwste trend bestaat erin om binnen en buiten dezelfde tegels te gebruiken. Op deze manier creëer je één groot geheel en oogt zowel je tuin als je woonkamer meteen een stuk groter. Met wat aandacht voor bepaalde zaken is deze uitvoering perfect mogelijk. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden van onze terrastegels in onderstaand blogbericht.
Lees meer
9 november 2020 - Bart Hillen
Zwembad plaatsen? Kies je zwembadboord of vijverrand zorgvuldig
Een zomer zonder hittegolf – we kunnen het ons bijna niet meer inbeelden. En nu dankzij de Coronacrisis ook het fenomeen ‘staycation’ aan het opkomen is, kan een zwembad in de tuin bij velen niet langer uitblijven. “De zwembadisering van Vlaanderen”, wordt het in de wandelgangen ook wel eens genoemd. Liggen er bij jou ook concrete zwembadplannen op tafel? Lees dan zeker verder want we gaan je alles vertellen over het belang en de esthetische functie van zwembadboorden en vijverranden.  
Lees meer
13 oktober 2020 - Bart Hillen
Waterafvoer made easy met onze afvoergoten en -putten
Enkele jaren geleden waren afvoergoten nog een rariteit in de wereld van de buitenaanleg, maar gelukkig zijn ze vandaag wel een vaste waarde in ons leven geworden. Ze zijn niet alleen kei in het opvangen van regenwater, ze maken terrasreiniging ook meteen een eenvoudig klusje.
Lees meer
2 september 2020 - Bart Hillen
Hilfra is officiële verdeler van Supradeck
Ben je van plan om binnenkort een terras of vlonder aan te leggen? Met terrasplanken kan je een warme, natuurlijke uitstraling creëren. Tegenwoordig bestaan terrasplanken uit verschillende materialen. Naast de gebruikelijke houten terrasplanken, begint composiet nu ook aan zijn opmars. Heb je wel eens overwogen om voor kunststof te kiezen? Supradeck levert hoogwaardige kwaliteit terrasplanken. Meer weten? We sommen alvast graag de voordelen op voor jou.
Lees meer
13 december 2019 - Bart Hillen
Lightpro tuinverlichting zonder zorgen
Techmar is de 12 volt buitenverlichting specialist van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2002, dit zorgt voor een bak aan ervaring in de buitenverlichtingsbranche. Het bedrijft heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in 12 volt buitenverlichting wat resulteert in hoogwaardige producten, elk passend voor hun eigen markt.
Lees meer
17 oktober 2019 - Bart Hillen
Zelf klinkers leggen doe je zo
Zelf klinkers leggen in jouw tuin of op jouw oprit is niet zo moeilijk. Bekijk de plaatsingsvideo en volg de stappen hieronder nauwkeurig. Voor je het weet, tover je het terras en de oprit om tot een fantastische plaats om te genieten. Wil je graag wat inspiratie over hoe klinkers leggen? Bekijk dan zeker onze oprit- en terrasvoorbeelden
Lees meer
28 augustus 2019 - Bart Hillen
Samenwerking met lokale producenten - Horticult
De Belgische markt wordt de laatste jaren overspoeld met grote webshops zoals Bol.com, Amazon, Wish en Ali Express die een gigantisch aanbod hebben. Het gros van deze producten wordt vaak geïmporteerd waardoor de lokale Belgische en Nederlandse KMO’s hun omzet steeds verder zien dalen. Hierop willen wij als Hilfra inspelen door te kiezen voor kwalitatieve producten die in Europa worden geproduceerd en bij voorkeur uit België of Nederland.
Lees meer
15 januari 2019 - Bart Hillen
Buitenterras plaatsen met keramische tegels
Er zijn verschillende manieren waarop je een terras in keramische tegels kan plaatsen. De meest voorkomende plaatsingswijze die in België gebruikt wordt is de verlijming van tegels op een chape. Deze manier van plaatsen zal ik hier verder toelichten. Of dit de meest ideale manier van plaatsen is kan ik niet zeggen, maar in deze plaatsingswijze hebben de Belgische aannemers het meeste vertrouwen.
Lees meer
8 augustus 2018 - Bart Hillen
Waterdoorlatende bestratingen in huiselijke omgeving
De grote toename van verharde oppervlakken heeft tot gevolg dat het hemelwater niet meer op een natuurlijke wijze in de ondergrond kan dringen. Grote hoeveelheden hemelwater moeten bijgevolg via rioleringen en waterlopen worden afgevoerd. Bij overvloedige regenval kunnen deze afvoersystemen de toevloed niet meer aan. Riooloverstorten treden in werking en beken, rivieren en straten stormen over.
Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle laatste acties en kortingen!
Heb je een vraag? Bel ons!